Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

De hulpmiddelen om de baas te zijn over uw leven en uw financiën.

Het netwerk biedt een breed scala aan activiteiten, middelen en ondersteuning voor zelfstandig werkzame vrouwen en ouders van jonge gezinnen. Onze programma's omvatten trainingen, workshops, consulting en mentoring, seminars en netwerkmogelijkheden die zijn ontworpen om u te helpen uw vaardigheden, kennis en begrip te ontwikkelen


We bieden ook een reeks hulpmiddelen om u te helpen uw vaardigheden en kennis te ontwikkelen, waaronder e-books, Webinars, artikelen en podcasts. Ons doel is om u te helpen veerkrachtiger, zelfverzekerder en efficiënter te worden in uw zakelijke en persoonlijke leven.

E.P.I.C Pensionering

Tijdens deze veelomvattende en holistische training over pensioenplanning onderzoekt u uw levensdoelen en aspiraties en begrijpt u wat u wilt bereiken in verschillende aspecten van uw leven, waarbij cruciale elementen zoals budgettering, beleggingen, belastingen, vermogensplanning en verzekeringen aan bod komen..


EPIC Financial Roadmap helpt u om uw leven vooruit te projecteren, zodat u de aspecten die voor u belangrijk zijn kunt inbouwen, zodat u kunt zien hoe ze uw financiële toekomst zullen beïnvloeden.


Zo kunt u beter geïnformeerde beslissingen nemen, omdat u kunt zien welke gevolgen die beslissingen zullen hebben voor uw toekomst. De EPIC Financial Roadmap is een proces, geen eenmalige gebeurtenis. U zult uw financiële routekaart regelmatig opnieuw bekijken. 


De training is gebaseerd op 4 eenvoudige modules:

  1. Stel uw visie vast: In deze module wordt u gevraagd een visie te ontwikkelen voor uw financiële toekomst. Dit omvat het leren over uw waarden, sterke en zwakke punten, en hoe u de kunst van het zelfbewustzijn beheerst en uw financiële doelen identificeert.

  2. Maak uw financiële doelen: Deze module zal u helpen de middelen te identificeren die u beschikbaar heeft om uw visie te ondersteunen, financiële doelen te stellen en een plan te maken om ze te bereiken. Het zal u ook helpen het tijdschema voor het bereiken van uw doelen te bepalen.

  3. Uw strategie uitvoeren: In deze module leert u hoe u een strategie opstelt en uitvoert om uw financiële doelen te bereiken. Onderwerpen als geldbeheer, beleggen, bescherming en meer komen aan bod.

  4. Controleer uw vooruitgang: Deze module richt zich op het evalueren en controleren van uw financiële vooruitgang. U leert hoe u uw succes kunt meten, uw strategie zo nodig kunt aanpassen en gemotiveerd kunt blijven om uw doelen te bereiken.


Start mijn reis

Tijdens deze één-op-één training/consult van in totaal circa 12 uur zult u leren:

 • Leren om uw potentieel te ontdekken en uw zelfbewustzijn te vergroten?

 • Leren om uw tijd, energie en focus te beheren?

 • Leren, organiseren en uw productiviteit te verhogen?

 • Leren om een dynamisch financieel levensplan op te stellen?

 • Leren hoe u uw financiën beheert, verhoogt en beschermt?

6M's voor financieel success

De 6Ms voor financieel succes is een programma van zes weken dat zowel persoonlijk als online wordt aangeboden. De cursus is ontworpen om mensen te helpen een gezonde relatie met geld te creëren. De 6Ms voor financieel succes biedt individuen de mogelijkheid om hun financiële geschiedenis te leren kennen, hun relatie met geld te begrijpen en een plan te maken voor hun financiële toekomst. De training behandelt zes belangrijke aspecten:


  1. Money Mindset - Leer hoe u uw houding en overtuigingen over geld kunt veranderen en een positieve denkwijze over geld kunt creëren.

  2. Money Management - Begrijp de uitgangspunten van budgetteren, sparen en omgaan met schulden.

  3. Money Market - Verken de investeringsmogelijkheden.

  4. Money Matters - Ontwikkel de vaardigheden om weloverwogen beslissingen te nemen over uw financiële vooruitzichten.

  5. Money Machines - Ontdek de kracht van passief inkomen en het creëren van meerdere inkomensstromen.

  6. Money Moves - Breng uw nieuwe financiële gewoonten in de praktijk en maak een plan voor succes.

Start mijn reis

Aan het eind van de training heeft u een duidelijk beeld van uw geldgeschiedenis, uw relatie met geld en een actieplan om uw financiële doelen te bereiken.


De training biedt ook extra hulpmiddelen om u te helpen op koers te blijven en verantwoordelijkheid te nemen voor uw financiële reis

Het pensioen Q4

Het pensioenkwadrant is een instrument voor financiële planning dat wordt gebruikt om de beste Pensioeninkomen strategieën te bepalen voor ieders unieke financiële situatie. Het is gebaseerd op een kaart met vier kwadranten die de financiële benadering van pensionering in vier verschillende categorieën verdeelt: vermogensopbouw, inkomensvorming, opname en levensstijl. Elk kwadrant vertegenwoordigt een andere benadering van pensioenplanning en bevat strategieën die kunnen worden gebruikt om een zeker Pensioeninkomen te bereiken.

  Het vermogensopbouwkwadrant richt zich op het opbouwen van zoveel mogelijk vermogen in de jaren voorafgaand aan het pensioen. Strategieën die in dit kwadrant worden gebruikt zijn onder meer beleggen in aandelen, obligaties en fondsen, het opzetten van een pensioenplan zoals een IRA, en sparen voor pensioen.

  Het kwadrant voor het genereren van inkomen richt zich op het genereren van een betrouwbare inkomensstroom uit beleggingen en sociale zekerheid of andere bronnen van gegarandeerd inkomen. Strategieën die in dit kwadrant worden gebruikt zijn onder meer het kiezen van beleggingen met een betrouwbaar dividend of rentepercentage, het opzetten van lijfrentes en het profiteren van de sociale zekerheid.

  Het op opname gebaseerde kwadrant richt zich op het creëren van een pensioenplan dat het mogelijk maakt om in de loop van de tijd geleidelijk geld op te nemen. De strategieën die in dit kwadrant worden gebruikt, omvatten het creëren van een opnamestrategie die is afgestemd op elk individu.

Start mijn reis

Gedurende deze workshop leert u:

 • Leren hoe u een passende levensstijlportefeuille voor uw pensioen samenstelt?

 • Hoe maximaliseert u uw pensioeninkomen?

 • Wat zijn de fiscale gevolgen van pensioensparen/ oudedagsvoorziening?

 • Welke pensioeninstrumenten zijn beschikbaar en wat zijn de voor- en nadelen van elk?

 • Hoe beheert u uw uitgaven en ontwikkelt u een plan voor uw pensioeninkomen?

 • Hoe beschermt u uw pensioensparen tegen inflatie?

Weet niet zeker wat het beste voor u is?

Wij geloven dat de trainingen je de vaardigheden en kennis zullen geven om effectief door de uitdagingen van het leven te navigeren en zinvolle kansen voor uzelf te creëren. Ons doel is u te helpen de beste versie van uzelf te worden en voldoening te vinden in uw professionele en persoonlijke leven. Daarom zijn we super enthousiast om deze reis met u te beginnen en hopen we u te mogen verwelkomen als een van de deelnemers aan onze training. De training wordt aangeboden in het Nederlands, Portugees en Engels.


Wij zijn ervan overtuigd dat u zult genieten en profiteren van deze trainingservaring. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om een gratis consultatiegesprek te boeken.

Mijn situatie bespreken