Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

logo_allets_network

klantcases

Hun reis door financieel welzijn .


We hebben een aantal ervaringen van onze klanten voor je geselecteerd, zodat je kunt zien in hoeverre Allets Network je kan helpen om je leven te veranderen in een financieel gezond leven.

Laura

Zelfstandige cateraar

Het verhaal van een cliënte, Laura. 

Laura is een uitstekende zelfstandige cateraar en ze is buitengewoon succesvol. Echter, door een scheiding veranderde haar leven drastisch. Laura voelde zich erg overweldigd, omdat ze moeite had om te overleven en haar dagelijkse taken na te komen. Het probleem waarmee Laura werd geconfronteerd was tweevoudig.

Ten eerste moest ze omgaan met het emotionele trauma van de scheiding en tegelijkertijd de financiële problemen die daardoor ontstonden oplossen. Ten tweede moest ze zich aanpassen aan een nieuwe rol als alleenstaande ouder, terwijl ze tegelijkertijd voor haar 8-jarige zoon moest zorgen en een dak boven hun hoofd moest houden.

Ze schaamde zich diep omdat ze hulp moest vragen aan haar vrienden en zelfs aan vreemden. En ze had geen familie in de buurt. In haar hoofd had ze het gevoel dat ze de controle over en de richting van haar leven aan het verliezen was. Op dat moment was Laura op een heel donkere plek en had ze geen idee hoe het verder moest met haar leven. Ze zat vast in een vicieuze cirkel van zorgen maken over geld, niet in staat zijn om vooruitgang te boeken in haar leven en zich een mislukkeling voelen. lk beveel Laura aan om naar een therapeut te gaan om haar te helpen om te gaan met de stress en depressie die ze ervaarde.

Daarnaast hielp ik haar om doelen te stellen voor haar leven en carrière die haalbaar waren, maar toch uitdagend. Door met mij samen te werken, was Laura in staat om een gevoel van controle over haar leven terug te krijgen en haar identiteit te herstellen. Ik hielp haar haar tijd te leren beheren, prioriteiten te stellen en haar leven te organiseren. Ik hielp Laura ook om een actieplan te ontwikkelen om haar financiële situatie te verbeteren en een sterk supportsysteem op te bouwen.

Het resultaat

Dankzij haar inzet was Laura in staat om verder te gaan met haar leven en zich zekerder te voelen in haar nieuwe identiteit. Laura herwon haar gevoel van controle en eigenwaarde en was in staat om haar stressniveaus te beheersen, haar energie en middelen te richten en haar bedrijf weer op te starten. Laura was ook in staat om een gezonde levensstijl te behouden en manieren te vinden om voor zichzelf te zorgen.

Ze was in staat om een gezonde balans te creëren tussen haar leven en haar bedrijf. Ze begon activiteiten te ondernemen waar ze van genoot. Ze was ook in staat om een nieuw doel in haar leven te vinden en een manier te vinden om haar zoon en zichzelf te ondersteunen. Laura is nu een succesvolle zakenvrouw en een rolmodel voor haar zoon.

Betina

Stay-at-home mom

The story of Betina.

She was dealing with the sudden loss of her husband and the financial responsibility of providing for her children and elderly mother while also dealing with her own grief. This was a huge burden emotionally and financially. Can you imagine how hard it was for her to cope with all her responsibilities? Consequently, she also began to have health problems and to be heavily indebted.

I also started by listening to Betina's story and offering her a compassionate, non-judgmental space to talk about her grief and her situation. I suggested connecting with a mental health professional to help her deal with her grief.

I then explored her financial situation and the options available to her. I helped her develop a plan that addressed both her short-term needs and her long-term goals.

The solution

This plan included budgeting, understanding her financial obligations, exploring ways to generate additional income, and identifying other resources available in the community that could help her financially. Having her tailored made financial plan was essential for her future security and peace of mind.

The result

It helped her relieve the stress of the financial situation to prepare for the unexpected. It provided her with a sense of control and the knowledge that she was making the best use of her resources therefore can provide for herself and her loved ones. Finally, I encouraged her to take care of herself by engaging in activities that bring her joy and provide her with a sense of purpose.

12