Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

logo_allets_network

Maak kennis met Stella

Ondernemer | Financiële levensplanner| Visionair | Investeerder | FilantroopHallo, mijn naam is Stella Vaz.Vanuit mijn ervaring heb ik geleerd dat succes voortkomt uit slim werken, toewijding en een nooit opgeven houding. Ik weet wat het is om "op eigen benen te staan". Ik heb geleerd dat de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van mijn leven volledig in mijn handen ligt. Ik geloof dat een bevredigend leven leiden en groei twee kanten van dezelfde medaille zijn.Ik ben een zeer gemotiveerd persoon die altijd op zoek is naar nieuwe mogelijkheden om te leren en te groeien en ben altijd bereid een helpende hand te bieden. De afgelopen 13 jaar heb ik verschillende functies bekleed binnen het bedrijfsleven, voornamelijk in de advieswereld (Accountancy, Organisatieadvies en Pensioenbeheer).Naast de financiële expertise weet ik afstand te nemen van de materie, zodat ik niet alleen naar het op te lossen probleem kijk, maar ook naar de achterliggende oorzaken en anticipeer op mogelijke ontwikkelingen. Mijn bedrijfskundige kennis pas ik toe om de planning en controletaak op een creatieve manier te benaderen.

Chatten met Stella
A picture of Stella Vaz, smiling and sitting on a chair. She is your coach towards your financial independance.

Kernwaarden

 • Integrity

 • Respect

 • Transparency

 • Leadership

 • The need to serve and inspire people to create a meaningful life.

 • A picture of Stella at an event. She is helping empower and educate women around the wold through their financial independance.

  Stella's top tips voor een zinvol leven

   1. Bepaal uw kernwaarden en leef uw leven volgens die waarden.

   2. Investeer in professionele ontwikkelingskansen om uw verdienpotentieel te vergroten.

   3. Geef altijd 110% inzet, wat je ook doet in het leven.

   4. Investeer tijd en geld in het creëren van een leven waar u van geniet.

   5. Gebruik uw geld om het leven dat u wilt leiden te ondersteunen.

   6. Leef een leven dat authentiek is voor u.


  Filantropie

  Van jongs af aan ben ik opgevoed door ouders die mij het belang van het helpen van anderen hebben bijgebracht. Ik heb altijd het gevoel gehad, en was altijd gepassioneerd, dat ik van de wereld een betere plek wilde maken. Ruim zes jaar heb ik gewerkt als bestuurslid, controller en projectleider van de Stichting Wijkcentrum Overdie.


  In die functie was ik verantwoordelijk voor de jaarlijkse subsidieaanvraag voor de projecten Sociaal Cultureel Werk. In mijn rol als projectleider organiseerde ik een project dat in het teken stond van de viering van Internationale Vrouwendag. 

  Het doel van het project was om elkaar te empoweren en voor te lichten over de kracht die we allemaal in ons hebben om een sterkere samenleving op te bouwen.


   1. Een gelegenheid geboden voor vrouwen om samen te komen en hun verhalen te delen

   2. Leren over en vieren van de prestaties van vrouwen, zowel lokaal als wereldwijd.

   3. De uitdagingen waar vrouwen voor staan besproken en manieren bedacht om deze aan te pakken.


  Your financial coach, Stella Vas, around other women she helps with their financial independance. She holds a microphone and acts as a speakfor this event of Overdie Foundation Community Centre.

  Oprichting ALLETS Netwerk

  Als trainer voor Financial Life Planning is het ons doel om u in staat te stellen uw financiële toekomst in eigen hand te nemen, uw financiële beslissingen af te stemmen op uw levenswaarden en uiteindelijk meer financiële zekerheid en voldoening te bereiken. We zijn toegewijd aan het creëren van een ondersteunende en stimulerende omgeving waarin u kunt gedijen en groeien.


  Wij geloven dat met de juiste middelen, begeleiding en steun, iedereen succesvol kan worden. Door het creëren van een ondersteunende en collaboratieve omgeving hopen we een positieve impact te hebben op het leven van onze deelnemers.


  Om lid te worden van het netwerk en toegang te krijgen tot onze diensten, moet je je registreren op ons online platform en een korte vragenlijst invullen.

  Klik op de link hieronder om uw gratis intro-gesprek te boeken!


  Ik kijk ernaar uit dat u zich aansluit bij mijn missie om zelfstandig ondernemende vrouwen en jonge gezinnen sterker te maken.

  Ik wil Stella als spreker op mijn evenement

  The two most important days in a person's life are the day you are born and the day you find out why you are alive.

  - Mark Twain