Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

logo_allets_network

Life planning

De tijden waarin vrouwen financieel afhankelijk zijn, zijn voorbij. ALLETS Network bouwt aan de toekomst door het verbeteren van de sociaaleconomische status van onafhankelijke vrouwen. Waar je online veel hulp vindt als het aankomt op financiële life planning, zijn de concepten van ALLETS Network uniek. Mijn informatieverschaffing en ondersteuning is namelijk vooral gericht op de life planning van zelfstandig werkende vrouwen. Benieuwd naar hoe ik dat doe? Lees dan snel verder!

Boek een gratis consultatie
Life planning

Core values

 • Integrity

 • Respect

 • Transparency

 • Leadership

 • The need to serve and inspire people to create a

  meaningful life.

 • Financial life planning

  Life planning: de kritische vragen

  Financiële onafhankelijkheid voor vrouwen is onlosmakelijk verbonden met hun sociaaleconomische status. In mijn ideale wereld zijn alle vrouwen financieel welvarend en onderlegd. Hoe ik mijn steentje bijdraag? Door met jou samen te kijken naar je life planning. Dit doe ik door onder andere kritisch te kijken naar je verleden en je financiële doelen. De keuzes die jij namelijk hebt gemaakt, vormen de toekomst. En gebaseerd op deze waardevolle lessen, kan jij je life planning zo duurzaam mogelijk vastzetten.

  Ik ga met je in gesprek over je zakelijke én persoonlijke doelen. Wat zijn bijvoorbeeld jouw zakelijke ambities? Wil je kinderen, of heb je ze al - en hoe voed je ze op met financiën? Hoe ziet je pensioenplan eruit? Door deze levensthema’s onder de loep te nemen, kunnen we je life planning gaan uitstippelen. We proberen dit zo goed en duidelijk mogelijk te doen. Onzekerheid biedt namelijk geen houvast en levert op termijn enkel angst en stress op. Een duidelijke koers: dat is waarvoor we gaan.

  De diensten van ALLETS Network

  Wat je kunt verwachten als je een samenwerking met ALLETS Network aangaat voor je life planning? Ik help sterke vrouwen hun financiële doelen op orde te krijgen en - idealiter - natuurlijk te behalen. Heb je nog niet duidelijk voor jezelf wat je doelen en ambities zijn? Dan gaan we samen aan de slag, om deze helder te krijgen. Financiële life planning is uiteenlopend en dekt meerdere facetten. Ik kan je bijstaan in meerdere, door middel van de verschillende programma’s die ik aanbied.

  De EPIC Financial Roadmap is mijn meest uitgebreide. Hierin stippelen we stapsgewijs samen een sterke financiële life planning uit. Ben je op zoek naar meer zekerheid en een algeheel betere verstandhouding met geld? Dan is mijn 6M’s voor financial planning precies wat je zoekt! Life planning is namelijk niet alleen naar de toekomst, maar ook naar het verleden kijken. Samen komen we hopelijk tot waardevolle inzichten, die je relatie die je met geld hebt kunnen verbeteren.

  Het pensioenkwadrant is bedoeld voor vrouwen die assistentie zoeken in het creëren van een gepaste pensioenstrategie. Dit deel van je life planning lijkt misschien nog een eind weg, maar is des te belangrijker om goed te regelen. Door te werken met vier sterke pijlers, bouwen we samen een sterke pensioenstrategie op.

  Boek een gratis consultatie

  Recensie

  "I followed the EPIC financial roadmap of Stella. Very insightful and made me look at my financial situation again and make some changes.

  Not only she explained in a very clear and simple way how to look at my finances and my future, she shared her best practices too so I could implement the necessary changes right away.

  Thank you Stella!"

  Wendy Broersen

  CEO & Founder @ Superpeople Company

  Contact met ALLETS Network

  Je financiële life planning op orde? Dat bereik je met de hulp van ALLETS Network! Tijdens een gratis consultatiegesprek kunnen we samen kijken naar wat ik voor je kan betekenen. Neem vandaag nog contact met me op.

  Ik wil een gratis consultatie boeken