Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Registreer je nu voor dit webinar voordat iemand jouw plaats inneemt!

Webinar Wet toekomst Pensioenen & Kansen

Het begrijpen van de nieuwe pensioenwet en het aannemen van effectieve strategieën voor pensioengroei is essentieel om een financieel stabiele pensioendagen te waarborgen.

Registreer nu & Leer over Pensioenopbouw
Vul het onderstaande formulier in om u aan te melden voor het webinar
 • Make Sure Your Sound Is Turned On!

 • Event Starts:

 • 00

  DAYS

  00

  HOURS

  01

  MINUTES

  14

  SECONDS

 • Taal: Nederlands 

 • Locatie: Online Event via zoom

 • Wilt u Zich Nu Registreren?

  Ja! Registreer Nu

  Webinar WT Pension & kansen 

  Het begrijpen van de nieuwe pensioenwet en het aannemen van effectieve strategieën voor pensioengroei is essentieel om een financieel stabiele pensioendagen te waarborgen.

  #1 Wat is de nieuwe pensioenwet?

  Wetgeving rondom pensioenen zijn aangepast om in te spelen op economische, demografische en sociale veranderingen. En is bedoeld zijn om specifieke uitdagingen aan te pakken om de pensioenvoordelen te verbeteren.

  #2  Welke kansen biedt de nieuwe pensioenwet?

  De nieuwe wetgeving heeft kansen gecreëerd voor deelnemers aan het pensioensysteem, zoals fiscale voordelen, verbeterde beleggingsopties of flexibelere regels voor opnames. Het begrijpen van deze kansen is cruciaal voor het optimaliseren van pensioenplanning.

  #3 Competências de finanças.

  De strategieën omvatten het begrijpen van hoe bijdragen geoptimaliseerd kunnen worden, het nemen van geïnformeerde beleggingsbeslissingen en het aanpassen van het pensioenplan indien nodig.

  Claim jouw plek

  Over de Webinar Host

  Hi! Mijn naam is Stella Vaz

  Gepassioneerd, veelzijdig, resultaatgericht, personal trainer voor financiële planning en allround visionair ondernemer met meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van uitzonderlijke relaties met klanten en collega's. Super projectleiderschap en persoonlijke managementvaardigheden met grote expertise in de financiële en managementsector. Bewezen probleemoplossend vermogen met analytisch denkvermogen en snel leervermogen om zich aan te passen aan veranderende trends en dynamiek binnen verschillende sectoren.

  Wat De Deelnemers Zeggen

  “Vorige week had ik het genoegen om het seminar van Stella Vaz bij te wonen. Het meest opvallende aspect van mijn eerste indruk? Haar authenticiteit. Stella Vaz' is niet alleen een financieel consultant, ze is ook een geldonderwijzer. Weet je nog dat we op school konden zien wanneer onze leraren echt gepassioneerd waren over hun onderwerp? Ik zag dezelfde passie toen Stella haar seminar gaf.” Justus Julius Onnekes

  Ze bereikten financiële voldoening

  “Allets Network is echt geïnteresseerd in het bijdragen aan de ontwikkeling en groei van mensen en de samenleving, de energie is heel goed en motiverend. Ik heb deelgenomen aan een superrijk evenement met multidisciplinaire professionals die veel informatie en inzichten brachten voor ons allemaal vrouwen die op zoek zijn naar emotionele, financiële en intellectuele autonomie en onafhankelijkheid. Mijn complimenten aan iedereen die erbij betrokken was.”

  Daniele Dias

  “Hieronder staat mijn ervaring met Stella. Ik ben blij dat ik Stella een professional kan noemen en ze was altijd to the point maar met empathie en geduld hielp ze me mijn verhaal op papier te krijgen. Ik waardeer deze ervaring vanwege Stella en hoop dat ik op een kleine manier via Stella heb bijgedragen aan anderen die zich in een van de vele situaties bevinden die mijn leven mij heeft gebracht. Ik prijs haar lieve eerlijkheid en haar toewijding om anderen te helpen en ik kijk ernaar uit om in de toekomst met andere projecten te helpen als Stella aan het roer staat!”

  Claire Regan